29.09.17:

Blokdag for E-klasserne

E-klasserne fra Risskov Gymnasium holder blokdag på fredag, hvor de skal arbejde med de mange forskellige aspekter af livet som talent inden for elitesporten.

Både 1., 2. og 3. g´erne skal til Marselisborg Gymnasium og deltage i forskellige oplæg og workshops sammen med andre talentfulde unge i Aarhus. De skal suge viden til sig fra nogle af landets dygtigste sportspykologer og diætister, og sammen med eksperter inden for træningsplanlægning og skadesforebyggelse få en indsigt i, hvad man kan gøre for at skabe præstationsoptimering. Et liv som talent i et eliteidrætsmiljø handler om meget mere end blot det at træne mange timer. 

E-eleverne vil arbejde med begrebet dual-carreer - dvs hvordan man får en god balance i livet som både idrætsudøver, der træner mange timer om ugen, og livet som gymnasieelev, der studerer mange timer om ugen. Eleverne vil desuden arbejde med teambuilding, så dagen har også en social dimension.

ESAA er medarrangør af blokdagen, og strukturen for dagen handler om de fire kerneområder i ESAA: Body, Mind, Team og Culture."