Informationsmøde på Gymnasiet. Eliteidræt og uddannelse på Risskov Gymnasium
14.01.21:

Eliteidræt og uddannelse

Torsdag d. 14. januar 2021 holder vi på Risskov Gymnasium orienteringsmøde (virtuelt) for kommende Team Danmark og ESAA-elever.

Orienteringsmødet starter kl. 19.00 på Googlemeet via dette link

For at deltage i mødet kræves det at man har en google konto.
Skulle der opstå problemer med at logge på kan I kontakte følgende:
Lars Husegaard, 22508624 eller Kasper Rasmussen, 29760033. 

Det er for dem, der har interesse i idræt og/eller gerne vil kombinere en gymnasieuddannelse med en elitesportskarriere. Vi vil fortælle om, hvordan vi understøtter Talentudviklingen på Risskov Gymnasium, og hvordan vi bestræber os på at skabe optimale forhold for elever, der brænder for idrætten. 

Vi vil gå i dybden med studieretningen, hvilke fag og hvordan undervisningen gribes an og de muligheder, der er i forhold til at læse videre efter studentereksamen. Derudover vil vi fortælle om morgentræningen og de særlige tiltag på Risskov Gymnasium.

Til mødet vil nuværende Team Danmark og ESAA elever være tilstede hvor de vil fortælle om hvordan de kombinerer sport og uddannelse. Der vil være mulighed for at tale med eleverne og stille spørgsmål. 

Klik her for at se Lars Husegaard og Kasper Vandborg Rasmussens præsentation af ESAA og Team Danmark-ordningen på Risskov Gymnasium." 
For at kunne se præsentationen er det nødvendigt at acceptere cookies

Du kan se TEAM DANMARK og ESAA pjecen her ...