17.05.18:

Forårsfestival

Traditionen tro indbyder Risskov Gymnasiums musikhold, billedkunsthold og mediefagshold til en hyggelig aften, hvor de vil præsentere vinterens arbejde og eksamensproduktioner for alle elever, forældre, søskende, lærere og andre interesserede.

Forårsfestivalen er traditionelt en stemningsfyldt aften, der summer af aktivitet, og som byder på en bred vifte af kunstneriske udfoldelser: Der vil være forevisning af mediefagsholdenes filmproduktioner med temaer om alt fra gys til socialrealisme. 
Dramaholdene laver pop-up uddrag fra deres eksamensforestillinger, som handler om følelser og kamp. Billedkunstholdene arbejder i årets projekt med foto, skulptur og installation under overskriften ”Ind i fotografiet – og ud igen” og vil udstille spændende kunstfotografier i tredimensionel bearbejdning. Musikholdene har i år haft besøg af bassist og komponist Chris Mihn Doky som afholdt en workshop på alle tre hold. Dette samarbejde har ført til en række finpudsede numre, som vi glæder os til at spille for jer

Vi håber, at I har lyst til at kigge forbi.