Velkommen på Risskov Gymnasium

Overvejer du at tage uddannelse på STX, så er Risskov Gymnasium noget for dig. For os er det vigtigt, at du trives, mens du går her. Trivsel er simpelthen en forudsætning for al læring og udvikling. 

På Risskov Gymnasium har vi de fire kerneværdier: faglige ambitioner, fællesskab, rummelighed og livsglæde. Vi ønsker at din gymnasieuddannelse bliver et trinbræt til netop din drømmeuddannelse og en spændende fremtid.

På vores hjemmeside kan du danne dig dit eget indtryk af skolen. Læs vores mange spændende nyheder, besøg vores eller se gallerierne fra introture, idrætsdage, musicals osv. Du kan også læse om vores mange attraktive og udfordrende studieretninger, hvor vi tilbyder alt fra naturvidenskab til sprog, samfundsfag og kunst. Læs mere og se film om studieretningerne her. På skolens Facebook og Instagram sider kan du få et indblik i hverdagen på skolen.

Som ny eller kommende elev på gymnasiet er det rart at få en hjælpende hånd og et sted du kan komme med alle dine spørgsmål. Risskov Gymnasium vil gerne sikre sig, at du trives, og at du får de rette forudsætninger for at træffe dine livsvalg. Derfor har Risskov Gymnasium cirka 40 elevambassadører, der er gymnasiets velkomstkorps. Ambassadørerne er selv elever på skolen og kan hjælpe dig med at svare på alle spørgsmål fra studieretninger til det sociale liv på skolen. Hvis du har spørgsmål, kan du altid ringe til skolen og tale med elevambassadør eller en studievejleder. Ring på 86 21 40 77. Du kan også sende en mail på adm(at)risskov-gym.dk.

eVejledning er en landsdækkende mulighed for at få anonym vejledning om uddannelse og job. Du kan få vejledning dag – aften og weekend på telefon, chat og mail. eVejledning tilbyder også digitale møder, som du nemt kan deltage i. Du kan også finde dem på sociale medier, hvor du kan få relevante nyheder om uddannelser, uddannelsesvalg og jobmuligheder. 
UddannelsesGuiden finder du forskellige værktøjer, du kan bruge i dit valg af uddannelse.