Hej Brobygningselev!

Vi glæder os til at byde dig velkommen til Risskov Gymnasiums STX Introduktionskursus også kaldet Brobygningen. Du har valgt Risskov Gymnasium og kan glæde dig til to eller tre dage spækket med oplevelser og informationer. Du får et fuldt skema med timer ligesom gymnasieeleverne, men timerne vil være specielt tilrettelagt for dig og resten af brobygningsholdet. Du vil møde lærere og gymnasieelever både til undervisning og vejledning. Kort sagt vil du få en fornemmelse af, hvordan det er at være gymnasieelev og få svar på spørgsmål som f.eks.:

  •          Hvad er stx for en uddannelse? 
  •          Hvilke fag har man? 
  •          Hvordan er stx anderledes fra de andre ungdomsuddannelser? 
  •          Gymnasiet tilbyder et helt ungdomsliv og ikke kun uddannelse - hvad betyder det?
  •          Hvordan oplever gymnasieeleverne hverdagen på gymnasiet?
  •          Hvordan bliver jeg elev på gymnasiet? 
  •          Hvad kan jeg blive med en stx? 
  •          Hvordan vil den nye viden påvirke min skolegang i 9. klasse?   

Arbejdsform: Du vil opleve arbejdsformer, der svarer til 1.g undervisning, møde elever og lærere fra Risskov Gymnasium og blive vist rundt på skolen for at se vores faciliteter.

Mødetider: Første dag møder du kl. 8.10 ved de sorte borde i fællesarealet, hvor alle brobygningselever mødes med en studievejleder. Ellers er mødetiderne 8.10 - 13.30.

Transport:
 
Masser af buslinjer går mere eller mindre til døren.
Se Midttrafik for transport til gymnasiet HER

Kantine: Du kan tage madpakke med eller købe mad i vores kantine med supersmiley.

Øvrige informationer: Afbud meldes så hurtigt som muligt til kontoret på tlf. 86 21 40 77.

Ansvarlig: Pædagogisk leder Hans Elgaard Mogensen og sekretær Birgitte Rokkjær Jensen

Email: adm@risskov-gym.dk

Vi er glade for, at du har valgt at komme i brobygning hos os, og vi glæder os til at se dig. Har du lyst lyst til at læse mere om Risskov Gymnasium, og hvordan det er at gå på gymnasiet, så klik dig rundt på vores hjemmeside.

https://brobygning.unoung.dk kan du få mere information om dit brobygningsforløb på Risskov Gymnasium, og du kan også tilmelde dig. Du kan også læse om vores brobygningsinitiativ "Risskov Rullende Gymnasium" her.

Er du nervøs for at starte på gymnasiet eller har du spørgsmål, må du meget gerne kontakte skolens studievejledere her eller vores elevambassadører.