Velkommen på Risskov Gymnasium

Overvejer du at tage uddannelse på STX, så er Risskov Gymnasium noget for dig. For os er det vigtigt, at du trives, mens du går her. Trivsel er simpelthen en forudsætning for al læring og udvikling.

På Risskov Gymnasium har vi fire kerneværdier faglige ambitioner, fællesskab, rummelighed og livsglæde. Vi ønsker at din gymnasieuddannelse bliver et trinbræt til netop din drømmeuddannelse og en spændende fremtid.

Ansøgningsfristen for STX uddannelserne er den 1. marts 2019 for de elever, der går direkte fra 9. eller 10. klasse. Er du allerede gået ud af folkeskolen, er fristen den 15. marts. Din første skoledag på Risskov Gymnasium vil så være i august 2019.

Læs mere om ansøgning, frister og se optagelsesprøven (pdf) her

På vores hjemmeside kan du danne dig dit eget indtryk af skolen. Læs vores mange spændende nyheder, besøg vores facebookside eller se gallerierne fra dette års introtur, idrætsdag, musical osv. Du kan også læse om vores 17 attraktive og udfordrende studieretninger, hvor vi tilbyder alt fra naturvidenskab til sprog, samfundsfag og kunst. Se også vores generelle præsentation af gymnasiet fra Åbent Hus i januar 2019.

Er du i tvivl om, hvilke fag eller studieretning du skal vælge for at få din drømme- uddannelse så klik på Adgangskortet her
"Adgangskortet opdateres i oktober 2017 til elever på den nye gymnasiereform. Du kan ikke regne 100% med de nuværende oplysninger."

Som ny eller kommende elev på gymnasiet er det rart at få en hjælpende hånd og et sted du kan komme med alle dine spørgsmål. Risskov Gymnasium vil gerne sikre sig, at du trives, og at du får de rette forudsætninger for at træffe dine livsvalg.

Derfor har Risskov Gymnasium cirka 40 elevambassadører, der er gymnasiets velkomstkorps. Ambassadørerne er selv elever på skolen og kan hjælpe dig med at svare på alle spørgsmål fra studieretninger til det sociale liv på skolen. 

Klik her for at kontakte vores elevambassadører.

UddannelsesGuiden

eVejledning er en landsdækkende mulighed for at få anonym vejledning om uddannelse og job. Du kan få vejledning dag – aften og weekend på telefon, chat og mail. eVejledning tilbyder også digitale møder, som du nemt kan deltage i. Du kan også finde os på sociale medier, hvor du kan få relevante nyheder om uddannelser, uddannelsesvalg og jobmuligheder.
På UddannelsesGuiden finder du forskellige værktøjer, du kan bruge i dit valg af uddannelse. Besøg siden HER