25.01.19:

Åbent Hus 2019

Det var koldt udenfor, men inde i varmen på Risskov Gymnasium kunne gæsterne til Åbent Hus varme sig sammen med skolens elever og personale, der fortalte om hverdagen på Risskov Gymnasium.

Det var 23. januar 2019, rektor Gitte Horsbøl bød velkommen til Åbent Hus på Risskov Gymnasium. Rækkerne i Salen var godt fyldt op med forventningsfulde og interesserede unge med deres forældre. Foruden rektors tale om Risskov Gymnasium, bød elevrådsformand Clara Bøge de mange gæster velkomne med sin tale om, hvordan det er at være elev på Risskov Gymnasium, og der blev spillet to numre fra årets musical, der var arrangeret af eleverne selv.

Herefter gik gæsterne med nuværende elever og nogle lærere ud i klasserne til generel præsentation af Stx, hvordan hverdagen som elev er på Risskov Gymnasium osv. Efter denne præsentationsrunde var der mulighed for at høre om de 17 forskellige studieretninger, vi udbyder på Risskov Gymnasium, ligesom der var god mulighed for at snakke med elever og lærere i fællesområdet om de enkelte fag, elevrådet, miljørådet, man kunne stille spørgsmål til studievejlederne og rektor, og det hele kunne skylles ned med kaffe, sodavand, popcorn og kage fra elevrådets bod.

Omkring kl. 22 vendte gæsterne snuden hjemad efter en aften på Risskov Gymnasium, som de forhåbentlig husker som en god oplevelse med masser af liv og livsglæde, imødekommenhed og rare rammer. Alle med deres daglige gang på skolen oplevede i hvert fald en god aften med interesserede og nysgerrige gæster.

Mange tak for besøget til alle fremmødte. Forhåbentlig ses vi til skolestart. Husk tilmeldingsfristen er 1. marts.

Se foto fra Åbent Hus HER