04.02.16:

Årets Livsglædeuge

Risskov Gymnasium har traditionen tro netop afholdt årets Livsglædeuge, der skal skabe liv, lys og glæde i de kolde vinterstunder.

Dette er en tradition, som har fundet sted på skolen i mange år, og det er elever der udelukkende står bag arrangementet, hvor de i måneder op til planlægger med stort engagement. I år har Livsglædeugen bl.a. budt på morgenkaffe, samt morgenkrammere og rundstykker. Der har været musik i pauserne og skolen har været oppyntet med fine udklip og store bannere. Ugen bød også på den årlige snørebåndsspisnings-konkurrence, som blev afholdt på skolens torv med et ton af tilskurer, samt vintervolley turnering, hvor det var skønt at se engagerede, udklædte og heppende elever fra alle årgange - og lærerene stillede også op med et hold. Sidst men ikke mindst, fik skolen besøg af en klovn, der kunne få selv den mest vinterdeprimerede elev til at smile.

Arrangementet er noget, som eleverne værdsætter højt, og som skaber en helt speciel stemning på skolen. Det er skønt at se, hvordan eleverne selv tager initiativ til at skabe lidt ekstra glæde i hverdagen, og vi venter allerede spændt på, hvad de bringer næste år, når Livsglædeugen atter står for døren.

Esther Kerrn- Jespersen, 2.c