26.06.20:

Årets Risskov-studenter er dimitteret

Torsdag d. 25/6 og fredag d. 26/6 har årets studenter fra Risskov Gymnasium fået det endelige bevis på overstået eksamen: Over to dage har der været dimission for de glade unge mennesker med deres hvide huer.

Helt i overensstemmelse med traditionen har der været dimission for årets studenter og deres forældre på Risskov Gymnasium. Men selve afviklingen har været meget anderledes end traditionen, for hver af de ti afgangsklasser er blevet fejret sammen hver for sig. For at kunne overholde restriktionerne pga. coronarisikoen er der nemlig blevet afholdt ti dimissioner, én for hver klasse. Eleverne har haft mulighed for at have nærmeste pårørende med til deres klasses dimission, der er blevet spillet forskellig musik af en blanding af lærere og elever for hver klasse, en eller flere af hver klasses lærere har holdt studentertale for klassen, video af elevrådsformandens studentertale er afspillet ti gange, og rektor har holdt studentertale for alle ti klasser hver for sig. Og der har været en stærk oplevelse af intensitet og samhørighed hele vejen igennem.

Mon ikke også de nybagte studenter vil opleve denne samhørighed i disse dages studenterkørsel, trods coronaskyggen? I hvert fald har dette års studenter fået en helt særlig opmærksomhed omkring deres afslutning og dimission. Så selvom nogle traditioner er blevet brudt for dem, så kan de se tilbage på en helt speciel gymnasietid med en ganske særlig afslutning – og ikke ringere end traditionen byder. De kan være glade og stolte over at være nået så langt, og efter festligholdelse og fejring kan de skue videre frem på en ny fase af livet.

Stort tillykke til alle nybagte studenter – god vind fremover!

Se fotos af de glade studenter HER - Se fotos fra dimissionerne HER