03.09.11:

Billeder fra 1g-introduktionen til Risskov Gymnasium

September er over os, og det betyder også, at vores nye 1g'ere nu er kommet vel gennem introduktionen til gymnasiet. I det følgende kan du se mange billeder fra de forskellige begivenheder.

Onsdag den 10. august var første skoledag. Kl. 9 mødte 1g'erne, nok ret spændte, op i Salen til velkomst og tale ved rektor Gitte Horsbøl. Derefter kom de ud i de nye klasser. Og ret hurtigt skulle de lære hinanden at kende. Og komme hinanden ved. Og hvordan gør man så det? Man gør akrobatik, selvfølgelig. Se de mange akrobatiske billeder her.

Et par dage senere, fredag den 12. august, skulle 1g'erne på scenen i Salen. De skulle nemlig fremføre deres klasseprojekter, som de havde arbejdet med i de første dage på skolen. Forinden varmede nogle 3g-drenge musikalsk op til det store show. Her kan du se billeder af klasseprojekterne.

Den næste halvanden uge stod den så på introture til Mols. I den dejlige natur fik de nye 1g-klasser mulighed for at deltage i så forskellige idrætsaktiviteter som ridning, dykning og klatring, og de kæmpede sig også gennem diverse team-building-øvelser. Natten blev tilbragt i telt, og som det fremgår, blev der hygget om bålet om aftenen. Heldigvis var det lunefulde danske sommervejr med de fleste af klasserne. Se de mange billeder her.

Hele introarrangementet sluttede, naturligvis, med en stor 1g-fest fredag den 26. august om aftenen. Se billederne og de fantasifulde udklædninger her.

Hjerteligt velkommen til Risskov Gymnasium!