30.09.20:

Blokdag i erhvervsøkonomi

På blokdagen d. 30/09 havde Risskov Gymnasiums 2 erhvervsøkonomihold besøg af stifter, Nikolaj Schlüter fra Elevaid. Nikolaj har under sin uddannelse til statskundskaber på AU startet iværksættervirksomheden Elevaid, hvis mission er hjælpe unge med personlige og sociale problemer, så de får de bedste forudsætninger for at kunne gennemføre deres uddannelse.

Elevaid tilbyder online videorådgivning i øjenhøjde til gymnasieelever med mildere personlige og sociale problemer som fx eksamens stress, præstationsangst, ensomhed eller skoletræthed. Nikolaj holdt et virkelig spændende oplæg om, hvordan ideen opstod og udviklede sig, og hvordan man kom ud over rampen, samt hvordan covid-19 slog ned kun en måned efter, at Elevaid var startet op.

Med motivationen på plads idégenererede eø-eleverne via en lang række innovative lege/øvelser på deres egne forretningsidéer og afsluttede dagen med at præsentere deres idéer, som de nu skal bruge resten af skoleåret på at udvikle til fiktive iværksættervirksomheder - Hvem ved, om en ny radikal innovation opstod på eø-blokdagen?