03.04.18:

Business Innovation Game 2018

Torsdagen før påskeferien forvandlede 2f eø og 3g eø salen på RIG til en ægte iværksættermesse, som sprudlede af kreativitet, innovation og kommercialisering.

De to hold skulle nemlig afholde kvartfinaler i den landsdækkende iværksætterkonkurrence Business Innovation Game og sende 3 af de 13 virksomheder videre til den regionale semifinale, som finder sted midt i april. Eleverne på de to erhvervsøkonomihold har igennem året opbygget egne virksomheder i ægte iværksætterstil med alt hvad det indebærer af forretningsplan, budgetter og regnskaber, strategiske planer og målsætninger, markedsføring osv., Det var disse virksomheder, der dystede mod hinanden i kvartrfinalen på RIG. 

Eleverne har været kreative og problemløsende i deres arbejde med deres virksomheder. Her var både tale om en ski-app, som kan måle km og hastighed, en chip med tilhørende tracking-app til kæledyr, plantevægge i modul-systemer, engangstests af rusmidler i drinks til diskoteker, en vegansk cafée, en bæredygtig, todelt gryde, et ur til den ældre generation, som måler puls, blodtryk osv., og giver pårørende besked, hvis der sker noget uventet osv., og det var svært for de 3 dommere at udpege de 3 semifinalister. Dommerne bestod af Rektor Gitte Horsbøl, stifter og direktør Jesper Drachmann fra Effect Manager samt stifter og medejer af Addplus Søren Kriegsbaum Rohde. Alle 3 dommere var meget begejstret for kreativiteten og niveauet iblandt virksomhederne.

Se foto fra dagen HER