04.02.19:

DM-håndboldfinalerne

Risskovs håndbold drenge og piger, kvalificerede sig til DM - finalestævnet i Fredericia den 31/1, efter at begge hold vandt deres indledende stævne i Skanderborg i dec.

Både drenge og piger spillede sig frem til semifinalerne. Desværre måtte vi til til finalestævnet undvære de gode spillere fra 3e, da de var med skolen på skitur.

Drengene vandt klart deres semifinale mod Falkonergården. Efter at have ført 7 - 0, slappede de lidt af, så Falkonergården. kom tættere på, så slutresultatet blev 14 - 10 til Risskov drengene.

I finalen mødte vores drenge Marselisborg Gymnasium., som vi havde slået i indledende stævne. Marselisborg. var kommet med på afbud som bedste 2ér.
Det blev en tæt og spændende finale kamp, som Marselisborg. desværre vandt 12 - 9.

Pigerne mødte Odense katedralskole i semifinalen. Risskov pigerne førte det meste af kampen, men et par tekniske fejl og uheldige skud gjorde at Odense spillede sig op på 16 - 16. I slutminutterne fik odense en udvisning, men dommerne var ikke opmærksomme på, at de alligevel havde fuldt hold på banen, så Odense fik scoret til slutresultatet 17 - 16.

Risskov pigerne måtte så spille om 3´pladsen, som de vandt 12 -10 mod Vestjysk Gymnasium Tarm.

Flot at Risskov håndboldholdene år efter år er med helt i toppen ved DM - finalerne i Gymnasiehåndbold.