17.12.10:

Glædelig jul og godt nytår

Fredag den 17. december holdt Risskov Gymnasium juleafslutning for 1g og 2g i skolens festsal. Egentlig skulle der først have været juleafslutning med julecafé tirsdag den 21. december, når 3g havde afleveret SRP. Men det kom skolens ombygningsplaner på tværs af. Skolen er ved at få en helt ny hovedindgang og et nyt kantineområde. Disse store ændringer gjorde det nødvendigt at lukke skolen den 20. og 21. december. I stedet er der julecafé den 14. januar. Og altså en lidt mindre juleafslutning.

Klik på linket, og se rektor Gitte Horsbøls juleord til elever og ansatte.

Til juleafslutningen spillede både musikhøjniveauerne og bigbandet, mens Esben, 2b, læste sidste del af elevernes julehistorie. 

Klik her for at se et par billeder fra juleafslutningen. 

Efter afslutningen i Salen tog lærerne afsked med lektor Bente Virring, der har været ansat ved skolen siden 1972 med fagene fransk, tysk og engelsk. Bente har især undervist i fransk og tysk og udgivet flere bøger til franskundervisningen. Både rektor Gitte Horsbøl, Lisbeth Kusk Madsen og Bodil Hohwü Nielsen holdt tale for Bente, der også selv sagde et par ord til afsked. Se billeder fra lærerværelset. 

Glædelig jul og godt nytår til alle!