04.06.20:

Huebegivenhed og Dimission

Vi glæder os til at fejre vores 3g-årgang, som snart bliver studenter. Heldigvis får vi mulighed for at invitere elevernes nærmeste familie med til både huebegivenhed og dimission - på trods af Corona. Begge begivenheder holdes klassevis, så vi kan overholde alle retningslinjer i forhold forebyggelse af smittespredning. Vi er sikre på, at det bliver festlige dage - og vi håber, at I som forældre vil være med til fejringen. 

D. 22. juni bliver alle vores 3g-elever studenter. De får enkeltvis overrakt en udskrift af deres eksamensbevis, hvorved de skriftlige eksamenskarakterer offentliggøres. Efterfølgende får eleverne hue på - det må gerne være far eller mor, som sætter huen på. Alle elever får anvist et bord i kantinen til familien, så der er mulighed for at skåle med de nybagte studenter. Hver elev må have 4 gæster med.

Tidsplanen fremgår af Lectio.

D. 25. og 26. juni holder vi dimission klassevis. Det kommer til at foregå næsten som normalt - blot er der kun én klasse i salen ad gangen. Vi forventer, at hver elev må have max. 4 gæster med til dimissionen. 

Mødetidspunktet for den enkelte klasse fremgår af Lectio. Eftet dimissionen er skolen vært ved et glas vin, som bliver serveret i haven (eller i fællesområdet i tilfælde af regn). Vi lægger en mere detaljeret tidsplan på hjemmesiden snarest.

Af hensyn til Corona-restriktionerne har vi desværre ikke mulighed for at invitere forældre indenfor i forbindelse med SRP-eksamen, som jo er elevernes sidste mundlige eksamen. Det er heller ikke muligt at være i haven med familien, for vi har eksamen i næsten alle lokaler, så vi skal undgå støj udenfor. Vi håber, at I i stedet vil være med til at gøre huedagen d. 22. juni til en festlig dag.