Foto af projektet trappe ved Bastionen/skolens indgangsparti, som skal lede ned til det grønne område foran bygningen
05.01.21:

Hurraaa! Vi skal bygge en trappe!

I efteråret fik Risskov Gymnasium bevilget 2,1 mio. kr. af Villum fonden "Dagslys og frisk luft" til gennemførelse af første fase af projekt "Grønt Gymnasium".

Projektet går i sin enkelthed ud på at optimere gymnasiets udearealer, så de bliver attraktive og inviterer til udeaktiviteter i både undervisning, pauser og fritid. På Risskov Gymnasium tror vi på, at frisk luft og natur øger vores trivsel, og elever i trivsel lærer bedre!

Første fase af projektet er en stor trappe ved Bastionen/skolens indgangsparti, som skal lede ned til det grønne område foran bygningen. Ideen til trappen kommer fra eleverne selv under en workshop afholdt på skolen tilbage i 2017.
Projektgruppen, som består af lærere, ledelse, miljørådsrepræsentanter og andre interesserede elever, er allerede godt i gang med de første skitser til arbejdet med trappen. Det er et spændende arbejde, og vi glæder utrolig meget til trappen står færdig.