10.09.11:

Idrætsdag i farverige udklædninger og strålende solskin

Hvad har Harry Potter, drøvtyggere og Baywatch med idrætsdagen på et gymnasium at gøre? Alt. I hvert fald er det sådan på Risskov Gymnasium.

Da skolen fredag den 9. september afholdt sin store idrætsdag i strålende solskin, havde de enkelte klasser nemlig valgt at fortsætte den sjove tradition med at klæde sig ud i alle mulige – og umulige – kostumer. Ja, der var Harry Potter look-a-likes, køer og beach babes, og så var der spøgelser, spædbørn og superhelte. Tilmed folk, som ikke bestilte andet end at uddele massive mængder af kærlighed. Og mange flere.

Ikke alle antræk var dog lige egnede til sportsdyst. Men dystes skulle der, og dystet blev der, som det hører sig til på en skoleidrætsdag. For hvem ønsker at lade naboklassen vinde?

Dagen begyndte med hård opvarmning. Derefter var det muligt enten at dyrke fitness eller spille ultimate, fodbold eller hockey. Afslutningsvis bød dagen på den store klassedyst – med mærkværdige øvelser, som deltagerne skulle igennem for at sikre egen klasse det bedst mulige resultat.

Efter dagen ovre på Vejlby-Risskov Idrætscenter var der idrætsdagscafé på skolen. Her blev dagens vindere kåret. 1f vandt klassedysten; 3x vandt præmien for den mest kreative udklædning, det var dem med det store overskud af kærlighed; og så løb e-klasserne (ESAA og idrætsklasserne) med alle førstepladserne i turneringerne. 1e vandt i hockey,  2e i fodbold og 3e i ultimate. Den samlede vinder af idrætsdagen blev dog 2e, som også vandt den sidste og afgørende tovtrækningskonkurrence over 1e.

Tillykke til 2e med sejren – og tillykke til alle elever med en velgennemført idrætsdag!

Læs artiklen om fitness, og se alle billederne.

Læs artiklen om hockey, og se alle billederne.

Læs artiklen om fodbold, og se alle billederne.

Læs artiklen om ultimate, og se alle billederne.

Se billederne fra klassedysten.

Se Chris’ billeder fra dagen.

Se Per Max’ billeder fra dagen.

Kan du ikke se billeder i flash, så klik her for at komme til RiG's Picasa-album.