Wildcats cheerleaders giver den gas under dette års musical The player and the girl
25.11.14:

Musical


Elevernes musical var en stor publikumssucces

Flyvende cheerleaders i røde sportsskørter, basket og en kærlighedshistorie, der giver varmen til selv de koldeste novemberhjerter. Det var, hvad der ventede de mange hundrede gæster, der besøgte Risskov Gymnasium i weekenden for at se dette års musical The player and the new girl, og musicalen var udsolgt alle aftener.

Af Dorit Reichstein Hejslet

Risskov Gymnasium afholdt i weekenden musical, og i år var opsætningen helt på elevernes initiativ og styring. Risskov Gymnasium har ellers kun for vane at opføre musical hvert andet år, men det var ikke nok for eleverne, så de besluttede sig at opføre en musical på eget initiativ.

Musicalen hed i år ”The player and the new girl” og var en humoristisk fortolkning af den populære ”High school musical” med kærlighedsdrama, musik, dans og sang.   

Musicalens instruktør og elev på Risskov Gymnasium, Morten Skjærlund Lodberg fra 3.u fortæller, at stykkets succes skyldes hårdt arbejde og dedikation fra elevernes side, men den store succes har også været en glædelig overraskelse.

”Musicalen er gået meget bedre, end vi turde håbe på. Jeg har i lang tid været bekymret for om folk ville kunne lide det. Ikke fordi nogen i processen har præsteret dårligt, men fordi det er vokset fra ingenting til den kraftpræstation vi så på scenen i weekenden,” fortæller Morten Lodberg og fortsætter;

”Jeg håber, at det her betyder, at der i fremtiden vil komme flere elevstyrede projekter, for det har vi bevist, at vi er mere end i stand til,” slutter instruktør Morten Lodberg.

Eleverne på Risskov Gymnasium har ikke kun selv stået for at instruere og spille musicalen, men de har også selv arbejdet med kostumesyning, PR, billetsalg og bar i sparring med musiklærer Michael Grankvist. Næste år kommer der igen en musical på programmet, og hvad den vil bringe kan kun tiden vise.

Se billederne fra musicalen her