25.05.18:

Sidste Skoledag

Med 3.g’ernes sidste skoledag onsdag den 23.05.18 blev der sat et foreløbigt punktum for et langt skoleår med undervisning, SRP, AT-synopsis og lanciersfest med flotte kjoler og smokinger.

Sidste skoledag startede på stadion, hvor ikke kun 3.g’erne, men også mange 1.g’ere og 2.g’ere var mødt op for at fejre dagen og se underholdningen.

De mange flotte udklædninger var med til at gøre dagen til et højdepunkt - hver 3.g klasse havde valgt et tema som udklædning, og de dystede mod hinanden udklædt og til selvvalgt musik. Temaerne for udklædningen var blandt andet zoologisk have, Harry Potter, poolparty, superhelte, smølfer, sygeplejersker, pirater og livreddere og jul.

Turneringen indeholdt desuden forskellige opgaver og konkurrencer, hvor klasserne også dystede mod hinanden. Turneringen sluttede af med præmie til vinderklassen.

Vejret viste sig fra sin allerbedste side, og det var med til at gøre dagen vellykket. Forude venter nu skriftlige og mundtlige eksamener inden huen kan komme på, og translokationen fredag den 29.06.18 kan sætte et festligt punktum for tiden på Risskov Gymnasium.

Se foto fra dagen HER