21.03.11:

Skolefest 2011

Fredag den 18. marts afholdt Risskov Gymnasium den årligt tilbagevendende, store skolefest. Og denne gang var den virkelig stor. Tilmeldingen slog nemlig alle rekorder. Over 700 3g'ere med pårørende deltog i festen sammen med 200 2g'ere og 170 1g'ere - samt en masse lærere.

Skolefesten rummede alle de elementer, som sådan en skal. For første gang foregik 3g'ernes traditionsrige lanciers ikke på skolen, men hos den gode nabo, Vejlby-Risskov Hallen. Derefter fandt selve festen sted på skolen. Traditionen tro spiste 3g'erne med deres forældre og lærere, mens 1g og 2g selv medbragte mad og spiste i henholdsvis Salen og i det nye kantineområde på Torvet.

Musikalsk var der skiftevis liveband på Torvet, nemlig det fremragende partyband Poplicity, og duoen "Stistrup og makker" på caféscenen i Salen. Endelig underholdt skolens bigband sidst på aftenen.

Det blev alletiders fest. Som billederne afslører, var der flot og elegant tøj. Der var dans og fjolleri, og der kys og kæresteri. En dejlig og glad stemning. Tak for det.

Se udvalgte billeder her

Se alle billederne.

Fotos: Cihat Gültekin, 2b, samt Lærke Sørensen, Emilie Andersen og Janus Simonsen, 1c.