24.11.11:

Sølv til RiG i bordfodbold

Bordfodboldspillere fra Risskov Gymnasium vandt sølv og bronze ved det første bordfodboldmesterskab for Århus-gymnasier på Egå Gymnasium.

Fredag den 11. november kl. 15.00-19.00 inviterede Egå Gymnasium til bordfodboldturnering for gymnasierne i Aarhus-området. Det viste sig at blive en forrygende og spændende eftermiddag, hvor Risskov Gymnasium klarede sig rigtig godt. Aarhus Bordfodboldklub havde til arrangementet udlånt de særligt gode Bonzini-borde, så ti borde stod klar ved turneringens start.

Se billederne fra bordfodbold-turneringen.

Hvert gymnasium måtte maksimalt tilmelde otte tomandshold. Det gjorde Risskov Gymnasium selvfølgelig. Det er ikke for ingenting, at der dagligt udkæmpes drabelige og højlydte bordfodboldkampe på fællesområdet her på Risskov Gymnasium.

Turneringen på Egå Gymnasium blev afviklet med indledende puljer. Herefter ottende-, kvart-, semifinaler og afslutningsvis finale. I puljekampene spillede man ét sæt til 7, men med 2 overskydende mål. I de indledende finalekampe spillede man bedst af 3 sæt til 7, mens man i medaljekampene spillede bedst af 5 sæt.

Alle Risskov-hold klarede sig flot. Der var ikke tale om deciderede stryg eller ”æg” til et eneste af vores hold, og to Risskov-hold viste sig endda særligt solide i turneringen. Mik Bødker Nielsen spillede sig sammen med makkeren Anders Gjerding Yde til bronze. Og Oliver Raae Gedde og Niels Lyngs Ladekarl kvalificerede sig efter fejende flot – og til tider kynisk – spil til finalen! Her måtte de imidlertid se sig slået af et hold fra værtsgymnasiet.

Så alt i alt viste Risskov Gymnasium denne eftermiddag, at de kan mere end at performe i undervisningen. De er i den grad habile bordfodboldspillere. Konklusionen må være, at vi tager pokalen til næste år!

Casper Thrane