19.06.17:

Studenterne springer ud.

Så fik årets første ordinære student sin hue på Risskov Gymnasium. Med en fornem præstation i Almen studieforberedelse (AT) kunne Viktoria Lykke Flintsø fra 3a stolt og med et kæmpe smil sige til sin ventende familie: ”Jeg fik 12!!!”

Viktoria blev fejret og lykønsket af sin familie og rektor Gitte Horsbøl, og sammen fortsatte de traditionen med at hejse Dannebrog som årets første student. De kommende dage udklækkes resten af dette års studenter i en lind strøm, akkompagneret af glæde og skøn sommerstemning på Risskov Gymnasium.

Viktoria er årets første ordinære student. Det skyldes, at Risskov Gymnasium allerede 1. juni kunne sætte huer på Siv Kamille Jørup (3e) og Anna Holm Graversen (3e), der begge er under den fire-årige Team Danmark-ordning, er deres eksamensplan faldet sådan ud, at de kom de øvrige studenter i forkøbet. Til gengæld har de så også været fire år om at tage deres studentereksamen, så de også har kunnet passe deres sport: fodbold i Skovbakken.

Fredag d. 23. juni afsluttes årets studentereksamen med overrækkelse af studentereksamensbeviser ved dimissionsfesten. Tillykke til alle studenter - held og lykke fremover.

Se foto af alle de glade studenter HER