13.03.20:

Update fra Risskov Gymnasium

Risskov Gymnasium er lukket – al undervisning gennemføres virtuelt.

Som følge af regeringens beslutning om at lukke alle uddannelsesinstitutioner midlertidigt, har Risskov Gymnasium aflyst al undervisning på skolen. I perioden frem til om med d. 27. marts gennemfører vi undervisningen virtuelt for alle hold.  Vi forventer derfor, at alle elever sidder klar ved computeren derhjemme i det tidsrum, der er skemalagt undervisning. Skemaet fremgår af Lectio – helt som eleverne er vant til. 

Der vil være krav om deltagelse i timerne, og lærerne vil formulere produktkrav, som er tilpasset den tid, som vi forventer, at eleverne bruger på opgaverne. Alle oplysninger om aktiviteter kommer til at fremgå af Lectio, så eleverne nemt kan se, hvad der forventes af dem. 

Vi er heldigvis godt gearet til den ekstraordinære situation, vi står i. Ingen af os har prøvet at gennemføre virtuel undervisning i det omfang, som vi skal afvikle nu. Men vi er fortrøstningsfulde, for både elever og lærere er vant til at arbejde digitalt, og der er mange muligheder for at skabe meningsfulde aktiviteter. 

Jeg kan ikke sige noget om, hvor længe skolen vil være lukket ned. I første omgang planlægger vi med 14 dage – og samtidig følger vi nøje de informationer, som kommer fra myndighederne. Eleverne vil løbende få besked via Lectio, hvis der kommer ændringer i vores planlægning. 

Med venlig hilsen

Gitte Horsbøl
Rektor