07.05.19:

Valgkamp på Risskov Gymnasium

Hvem skal man stemme på til folketingsvalget om ikke så længe? Hvad mener partierne? Hvem er de lokale kandidater? Er der forskel på, hvad partierne vil?

Der er mange spørgsmål at få svar på inden valgdatoen, som Statsministeren endnu ikke har offentliggjort. Ikke mindst som førstegangsvælger. I dag havde eleverne på Risskov Gymnasium mulighed for at blive lidt klogere på de spørgsmål og mange andre ved valgdebatten i Salen.

Spørgslysten blandt eleverne var god, der var masser af klapsalver og grin, godt humør og spidsede ører, og de fremmødte kandidater fra DF, NB, V, K, R, S, SF, EL og AL fik mulighed for at forklare sig og præsentere deres politik og overbevisning. Det første spørgsmål fra salen gik helt enkelt på: "Hvis du bliver statsminister med 90 mandater ved valget, hvad er så det første, du vil gøre?" Så var profileringen i gang. Klimaet fyldte meget i debatten, men også "gamle" mærkesager som sundhed, grænsebevogtning og regionerne var til debat.

Debatteret blev der, de nye vælgere fik hørt politikernes bud på fremtidig politik, mærkesagerne blev luftet. Så mangler vi bare, at Statsministeren trykker på knappen og sætter dato på valgdagen:

Kom så Lars, vi ved, du har den...

Se foto fra valgdebatten HER