26.11.18:

Zontakonkurrencen - Sig Nej! Sig fra!

Lørdag 24.11. deltog 2c Risskov Gymnasium i Zontakonkurrencen - Sig Nej! Sig fra! med produkter lavet i fagene samfundsfag, dansk og engelsk. Klassen havde arbejdet med køn på forskellige måder i de tre fag hen over efteråret.  Konkurrencen havde de lokale Zontaafdelinger lavet for gymnasieleever i Viborg, Silkeborg og Aarhus for at sætte fokus på #MeToo og kvinders rettigheder.

2c deltog med en musikvideo hele klassen havde lavet i samfundsfag, et logo som Frederik, Abdi, Sidel og Terese havde lavet i dansk og et essay Johanne havde skrevet i engelsk.

Ved finalearrangementet på Via Nord vandt 2c hovedpræmien på en fælles middag og biograftur for hele klassen og medlemsskab til Aros til alle. 

Zonta International er en organisation, der overalt i verden arbejder for kvinders rettigheder og ligestilling. Med mere end 30.000 medlemmer i mere end 1.200 klubber i 67 lande giver medlemmerne over hele verden deres tid, kompetencer og støtte til lokale og internationale serviceprojekter og scholarship programmer med det formål at styrke kvinder og være fortaler for kvinders rettigheder. http://zonta.dk/hvem-er-vi/zonta-international/ 

Vindervideoen kan du se HER