Evalueringer

Her finder du resultaterne af skolens elevtrivselsundersøgelse 2021. Link til Uddannelsesstatistik

Se et dashboard af vores overordnede resultater HER

Her kan du se, hvordan eleverne vurderer undervisningsmiljøet 2018. UV-miljø-rapporten. En ny undervisningsmiljørapport færdiggøres i efteråret 2022 og lægges herefter på hjemmesiden.

Handleplanen som opfølgning på elevtrivselsundersøgelsen 2021 finder du her: Opfølgningsplan.

Skolens arbejde med kvalitetssikring og plan for evalueringer gennem elevens tre år på Risskov Gymnasium kan du læse HER.

Pædagogisk leder Brian Hølledig er ansvarlig for evaluering på skoleplan på Risskov Gymnasium. Brian Hølledig kan kontaktes for nærmere information om skolens evalueringspolitik og statistiske data fra gennemførte evalueringer. Find kontaktdata her.