Censor på Risskov Gymnasium

Kære censor

Hermed byder jeg dig velkommen som censor på Risskov Gymnasium.

Skolen serverer morgenkaffe kl. 7.30 til 9.30 samt frokost.

Det enkelte prøveholds undervisningsbeskrivelse finder du i vores studiesystem Lectio HER (alternativt klik på linket ”Lectio” øverst her på skolens hjemmeside) klik derefter på » Hold (vælg relevant hold) » Studieplan » Undervisningsbeskrivelse.

I AT har eleverne afleveret deres synopser digitalt på Lectio. Er du ansat på en skole der bruger Lectio, ligger der et link til opgaverne på din Lectio-forside. Hvis du ikke er på en Lectioskole, får du opgaverne tilsendt pr. mail. Du vil få en rækkefølgeliste tilsendt pr. mail. Du bedes venligst henvende dig på kontoret ved ankomsten for at afhente karakterlister.

Skulle der være problemer med at finde de relevante oplysninger, er du selvfølgelig meget velkommen til at henvende dig til skolen på tlf. 86 21 40 77.

Ansvarlig for mundtlige prøver er pædagogisk leder Hans Elgaard Mogensen, he(at)risskov-gym.dk.

Hvis du kommer i bil til Aarhus, kan det være en god idé at tage højde for, at der kan være meget trafik om morgenen.

Rektor Gitte Horsbøl