Gå til hoved-indhold

Undervisning

På gymnasiet skal du have en bred vifte af fag - både sproglige, naturvidenskabelige, samfundsfaglige og kunstneriske. Når du vælger din studieretning, bestemmer du samtidigt hvilke af dine fag, du gerne vil dygtiggøre dig mere i. Den enkelte studieretning har fokus på to eller tre fag, som målretter din studentereksamen til de faglige områder, som du har størst interesse inden for. På studieretningerne møder du en række af obligatoriske fag og valgfag.

Nedenfor kan du læse mere om vores forskellige studieretninger og fag, og du vil også kunne læse mere om det obligatoriske grundforløb, som du møder de første tre måneder af din gymnasietid. I grundforløbet møder du de fleste af vores fag, så du kan vælge din studieretning på et kvalificeret grundlag.

På Risskov Gymnasium får du et stærkt læringsfællesskab med faglig fordybelse. Vi er også ambitiøse på det sociale skolemiljø - vi prioriterer, at vi møder hinanden på tværs af klasser og årgange i sociale aktiviteter uden for undervisningen. På Risskov Gymnasium vil du få en hverdag, der både udvikler dig fagligt og personligt.

I folderen "Det starter med dig" kan du læse om Risskov Gymnasium. Folderen er udarbejdet af skolens elever og lærere. 

Læs blandt andet om skolens værdier, elevrådet, miljørådet, udbuddet af studieretninger og meget mere. 

Bliv inspireret her