Gå til hoved-indhold

Team Danmark

Sport og STX

På Risskov Gymnasium lægger vi stor vægt på at gøre det muligt for dig som sportsudøver at tage en studentereksamen, samtidig med at du dyrker din sport på topplan. Vi tilbyder to forskellige muligheder for at kombinere sport med en ungdomsuddannelse:

  • 4-årig individuel Team Danmark-ordning
  • ESAA-klasse med mulighed for morgentræning to gange ugentligt
  • Samfundsfag A - Matematik A - Idræt B eller Samfundsfag A - Engelsk A - Idræt B
  • ESAA-eleverne skal vælge mellem engelsk eller matematik på A-niveau, og går i den samme klasse (resten af fagene har de sammen).

Vi afholder et åbent orienteringsmøde om mulighederne for at dyrke sport på topplan og samtidig få en solid stx-uddannelse. Det sker torsdag d. 11. januar, 2024, fra 19.00-21.00.

Til talentudvikling på Risskov Gymnasium er der knyttet en særlig Team Danmark-vejleder, Lars Husegaard, og en ESAA-vejleder, Kasper Vandborg Rasmussen, der begge er behjælpelige med at få uddannelse og idrætsliv til at gå godt i spænd.

En spændende hverdag

Hvordan er skolehverdagen uden for undervisningen? Hvad med fester og caféer? Og hvordan får jeg hjælp til lektier og skriftlige opgaver? 

På Risskov Gymnasium er der rigtig mange muligheder for at engagere sig i skolen med et hav af frivillige aktiviteter, udvalgsarbejde og lektiehjælp.

Derudover har vi også en række talentprogrammer, og hvis du dyrker en sport på højt niveau, så kan du kombinere dette med en studentereksamen i enten et Team Danmark- eller ESAA-forløb.

Eliteidræt og uddannelse på Risskov Gymnasium

Team Danmark elever 2022/2023