Gå til hoved-indhold

Hvis du vil forstå dig selv, naturen og verden omkring dig.

”Når jeg tænker på naturvidenskabelige fag, tænker jeg på noget der har at gøre med fysik, biologi eller kemi - og rigtig ofte en del matematik. Det er meget laboratoriearbejde man har at gøre med” (Albert, 3x). ”Vi hjælper også hinanden i klassen så alle forstår det” (Frederik, 3x)

Du kan her læse mere om vores fire naturvidenskabelige studieretninger

Matematik A • Fysik A • Kemi B

Hvorfor vælge denne studieretning?
Er du nysgerrig efter at vide hvordan Verden er opbygget? Kan du lide at lave eksperimenter? Kan du se dig selv som fremtidens udvikler af nye teknologiske løsninger? Interesserer du dig for at formidle naturvidenskab? Og/eller har du lyst til at blive forsker og opdage nye lægemidler? Så er denne studieretning noget for dig!

Læs mere her 

To valgfag
To på mindst C-niveau

Matematik A • Kemi A • Fysik B

Hvorfor vælge denne studieretning?
Er du nysgerrig efter at vide hvordan Verden er opbygget? Kan du lide at lave eksperimenter? Kan du se dig selv som fremtidens udvikler af nye teknologiske løsninger? Interesserer du dig for formidle naturvidenskab? Og/eller har du lyst til at blive forsker og opdage nye lægemidler? Så er denne studieretning noget for dig!

Læs mere her 

To valgfag
To på mindst C-niveau

Biologi A • Kemi B

Synes du, det er spændende at dissekere svinehjerter, se dine egne celler i et mikroskop, undersøge kemiske processer i et laboratorium eller fange smådyr i vandløbet? Interesserer du dig for mennesket og samspillet med naturen omkring os? Så er denne studieretning noget for dig!

Læs mere her

Tre valgfag
Et på A-niveau
To på mindst C-niveau

 

Matematik A • Bioteknologi A • Fysik B

For dig der vil udforske Verden ud fra de mindste molekyler og den vildeste teknologi. Bioteknologi er en studieretning med hovedvægt på anvendelse af biokemi, som tager udgangspunkt i praktisk anvendelse og  spænder bredt fra celleniveau til industriel produktion. På studieretningen vil fagene matematik, fysik og bioteknologi inspirere og støtte hinanden, men også resten af fagrækken spiller aktivt med i det fælles fokus omkring at gøre verden grønnere. 

Læs mere her

To valgfag
To på mindst C-niveau